Lâle Lounge

COMBINATIE VAN EEN MODERNE EN AUTHENTIEKE LOUNGE.

Lâle Lounge is een combinatie van een moderne en authentieke lounge. Wilt u genieten van Turkse lekkernijen (desserts en snacks) onder het genot van een hookah en een drankje (wij schenken geen alcoholhoudende dranken), dan bent u van harte welkom. Lâle is een lounge waar u rustig tot ontspanning kunt komen en kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte. Verder streeft Lâle ernaar om de gasten vriendelijk en met respect te bedienen.

Het personeel van Lâle Lounge heeft zich verdiept en blijft zich verdiepen in ontwikkelingen omtrent de hookah. Zo zult u te allen tijde verrast worden met talloze nieuwe smaken en hookahs van de beste kwaliteit. Zo is Lâle de eerste lounge in Nederland met de MIG shisha’s in haar assortiment. De MIG shisha’s staan bekend om de hoge kwaliteit, hygiëne en de intense smaakbeleving. De keuze voor de kwalitatieve toonaangevende shisha’s is mede terug te vinden in de service die volledig toegespitst is op de wensen van de klant. Klantvriendelijkheid, snelle service en het gebruik van kwalitatieve producten staan hoog in het vaandel. Daarnaast is Lâle Lounge de juiste plek om zo nu en dan te genieten van live muziek. De avonden met live muziek worden vooraf bekend gemaakt via de Facebook pagina van Lâle (facebook). Lâle Lounge is voortdurend op zoek naar artiesten die heel goed passen binnen het concept van Lâle.

HUISREGELS

HIERONDER VINDT U DE HUISREGELS VAN ONZE LOUNGE

Wij verwelkomen u graag in onze lounge, met een moderne en authentieke sfeer. Om deze karakteristieke kwaliteiten en een vrouwvriendelijke lounge te waarborgen, vragen we de klanten vriendelijk om zich aan een aantal voorwaarden te houden.

De huisregels van Lâle Lounge zijn als volgt:

  • Er wordt geen toegang verleend met pet, slippers en/of trainingspakken.
  • Bij voorkeur zien wij de heren in het gezelschap van een dame.
    Wij stellen het zeer op prijs dat u de vrouwelijke bezoekers van Lâle niet ongewenst aanspreekt.
  • Het is niet toegestaan om drank of etenswaren van buiten bij Lâle te nutiggen.

7 DAGEN PER WEEK GEOPEND!!

ONZE VRIENDELIJKE MEDEWERKERS STAAN GRAAG VOOR U KLAAR.

Een meerwaarde die Lâle Lounge biedt aan zijn klanten, is de verscheidenheid aan beleving. Van een huiselijke en warme sfeer tot een open en openhartig en fris terras. Aldus kunt u in de winter genieten van een verwarmd en gezellig terras die in de zomer opbloeit tot een rustgevende en zonnige tuin.

LogoLalee